Koiran hampaiden katsominen -verkkokurssi

Koiran hampaita katsotaan kotona, mutta myös eläinlääkärissä ja koiranäyttelyissä. Joskus koira ei anna katsoa suuhunsa ja joskus eläinlääkärin tai näyttelytuomarin käsittely ylipäätään voi tuntua vaikealta. Tämä kurssi on suunnattu koirille, jotka eivät anna katsoa hampaitaan.

Hampaiden tarkistuksen harjoittelun voi tehdä koiralle kivalla tavalla, koiraa kuunnellen! Kurssilla käydään läpi konkreettisesti miten hampaiden katsomisen voi opettaa koiralle hauskana temppuna. Voit ensin opettaa tekniikan itse ja sitten siirtää saman periaatteen vieraan ihmisen tehtäväksi. 

Tämän kurssin käytyäsi sinä ja vieras henkilö pystytte katsomaan välttelevän tai reaktiivisen koiran hampaat ilman vaaratilanteita, välttelyä ja venkoilua. Sinun ei enää tarvitse värvätä puolta kylää katsomaan koiran hampaita harjoitusmielessä, vaan voit tehdä harjoitukset valtaosin yksin kotona.

25 €

Mihin ongelmiin kurssilta saa apua?

Kurssilta saa apua, kun koira ei anna katsoa hampaita näyttelyissä, eläinlääkärissä tai muualla. Kurssilta saa ohjeet hampaiden katsomisen opettamiseen ja opit omaehtoista käsittelyä!

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssi soveltuu kaikille koiranomistajille, jotka haluavat opettaa koiralle hampaiden katsomisen hauskana temppuna, jolloin se toimii myös vaikeissa tilanteissa. Kurssista on apua myös pelokkaille ja agressiivisille koirille. Kurssi sopii pennunomistajille ja aikuisen koiran omistajille koiran ikään ja rotuun katsomatta.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilla esitellään koiran omaehtoisen käsittelyn perusperiaatteet ja käydään läpi koiran hampaiden katsomisen opettaminen vaihe vaiheelta.

Kouluttaja

Kouluttaja on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on pitkä kokemus monenlaisten koiraongelmien liittyvien ongelmien ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat kurssin, materiaali on heti käytössäsi ja pysyy käytössä.

Miksi tulla Jaanan oppiin?