Koiran kynsien leikkaus – taistelusta vuoropuheluksi

Piiloutuuko koira sängyn alle kun kynsileikkurit kaivetaan esille? Joutuuko koiraa pitelemään kiinni kynsienleikkuun ajan? Tai onko koira masentuneena paikoillaan kynsiä leikatessa, vaikka se haluaisi olla jossain ihan muualla? Ihmisen näkökulmasta koiran kynsien leikkaaminen on yksi asia, mutta koiralle se on isompi ja monipuolisempi yhtälö. Todella monen koiran ongelma on se, että niitä pelottaa useampi asia kynsienleikkuutilanteessa.

Koiran kynsien leikkaus – taistelusta vuoropuheluksi -verkkokurssi tarjoaa ratkaisuja kynsienleikkuun harjoitteluun kaikille koirille, joilla on syntynyt ikävä asenne leikkaamista kohtaan. Kurssista on hyötyä silloin, kun koira ei ollenkaan anna leikata kynsiä tai kun kynsien leikkaaminen aiheuttaa vastustelua.

Kurssilla opetellaan kynsien leikkaamista osa-alue kerrallaan ja vaiheittain. Harjoitukset ovat helppoja ja yksinkertaisia ja niiden avulla löydät ilon takaisin kynsienhoitoon.

Hiki valuu, itkettää ja koko perhe joutuu pitämään koiraa aloillaan? Tämän kurssin läpikäytyäsi pystyt leikata koirasi kynnet yksin ilman pakottamista tai kenenkään kyynelten vuodattamista. Viikoittain toistuva pakollinen paha on mahdollista kääntää yhteiseksi kivaksi hetkeksi!

49 €

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Kurssista saa apua koiran kynsien leikkaamiseen, jos koria esimerkiksi pelkää tai haluaa välttää kynsien leikkaamista tai murisee kynsiä leikatessa tai nykii tassua pois. Kurssista saa apua jos haluat uudelleenrakentaa koiran luottamusta kynsienleikkuuhetkeen. Kurssi ei tarjoa taikatemppuja tai ihmekikkoja, vaan selkeät ohjeet harjoitteluun kynsienleikkuuta vastustavan koiran kanssa.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii ihmisille, jotka eivät enää halua pakottaa koiraa tai leikata koiran kynsiä väkisin. Erilaisia koiran pakottamiseen perustuvia vinkkejä on todella paljon, ja ne eivät todellisuudessa auta yhtään. Koiraa ei voi pakottamalla opettaa siihen, että kynsienleikkuu on turvallista.

Koiran käsittely on aina ihmisen arvovalinta, ja tämä kurssi sopii erityisesti ihmiselle, joka haluaa ymmärtää ja hoitaa syitä koiran toiminnan taustalla, ei pelkästään peittää oiretta.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilta saa vaihe-vaiheelta-ohjeet koiran kynsien leikkaamisen harjoitteluun koiralähtöisellä ja koiraa osallistavalla tavalla.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola, MSc. Jaana on kolmentoista vuoden ajan työskennellyt haastavien tapausten parissa ja opettanut koiralähtöistä kouluttamista.

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Saat verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit alkaa suorittaa sitä omassa tahdissasi. Jos tarvitset lisäapua, voit kysyä neuvoa kouluttajalta kurssin whatsapp-ryhmässä.

Käytännönasioita kurssista

Kurssin voit suorittaa itsenäisesti kuuntelemalla luentotallenteet ja katsomalla kurssin videot. Kurssin materiaalit ovat eläinkoulutus.fi-sivustolla heti oston jälkeen katsottavissa. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi – pääset katsomaan sitä tunnuksilla, jotka oston yhteydessä itsellesi luot. Kurssin suorittamiseen tarvitsee vain nettiyhteyden. Materiaalit ovat videomuodossa.

Miksi tulla Jaanan oppiin?