Koirien tutustuttaminen toisiinsa – luentotallenne

Uusi pentu tai aikuinen kodinvaihtaja tulossa perheeseen, jossa on jo koira tai useampia? Vai pitäisikö oman koiran pärjätä mökillä sukulaisten koiran kanssa? Tai ehkä haluat löytää lenkkikaverin sinulle ja koirallesi? 

Koirien keskinäisiin suhteisiin liittyy paljon haitallisia myyttejä ja uskomuksia – yksi tällainen myytti on esimerkiksi se, että “koirien pitäisi antaa keskenään selvittää ongelmatilanteet”. Se ei pidä paikkaansa, vaan on ihmisen vastuulla huolehtia jokaiselle koiralle turvallinen elinympäristö kaikissa tilanteissa. Kun koirat tutustutetaan toisiinsa oikein, voidaan välttää riitoja ja ongelmia jatkon kannalta! 

Rauhalliseen ja rakentavaan tutustuttamistilanteeseen kannattaa käyttää hetki aikaa ja aivoja.

Tämän luennon jälkeen osaat tutustuttaa koirasi toiseen koiraan joko niin, että teille tulee uusi koira asumaan tai niin, että etsit koirallesi uuden koirakaverin satunnaisiin tapaamisiin. Luennon oppeja voi myös soveltaa koiran ja kissan tutustuttamiseen. 

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luennolta saa konkreettiset vinkit koirien tutustuttamiseen toisiinsa. Luento sopii kaikille uutta koiraa harkitseville tai niille koiranomisajille, jotka haluavat tutustuttaa oman koiransa johonkin toiseen koiraan.

Kenelle luento sopii? 

Luennolla käsitellään koirien yhteiseloon liittyviä myyttejä ja käydään läpi selkeitä ohjeita siitä, miten tutustuttaminen kannattaa tehdä. Luennon oppeja voi soveltaa kaikenikäisten ja -rotuisten koirien tutustuttamisessa.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käydään läpi, mitkä ovat tyypillisiä haitallisia uskomuksia koirien tutustuttamisessa ja miten koiria ei kannata toisiinsa tutustuttaa. Lisäksi käydään läpi tyypillisiä haasteita koirien tutustumisessa ja erilaisia riskejä sekä esimerkkien kautta hyviä käytäntöjä eli miten tutustumisvaihe kannattaa hoitaa tosielämässä mahdollisimman vaivattomasti.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on pitkä kokemus monenlaisten koiraongelmien, kuten aggressiivisuudesta ja koirienvälisten riitojen ratkomisesta.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen heti. Luento löytyy sivustolta kohdasta “kurssini” kun olet kirjautuneena. Luento säilyy käytössäsi pysyvästi, joten voit palata sen pariin. Voit katsoa luennon, mutta se toimii myös kuunneltavana versiona, eli diojen seuraaminen ruudulta ei ole välttämätöntä.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Koirien tutustuttaminen toisiinsa – luentotallenne