Galaksit räjähtää koiran kohdatessa vieraita – verkkokurssi

Koira haukkuu tai murisee vieraille? Vai tervehtiikö se vieraat hyppimällä ja kaatamalla heidät? Onko koira täysin pois hallinnasta kun vieraita tulee, eikä paikoillaan odottaminen tule kysymykseenkään? Vahtiiko koira vieraita herkeämättä sisällä ja ulkona epäluuloisena, tai onko koiralla jokin huono kokemus ihmiskohtaamisesta joka aiheuttaa varauksellisuutta ihmisiä kohtaan? 

Vieraiden tulo kotiin tai ihmisten kohtaaminen kodin ulkopuolella eivät ole millekään koiralle neutraaleja tilanteita, vaan hyvin tunteikas tapahtuma joko hyvässä tai pahassa. Kun koira vahtii vieraita haukkuen karvat pystyssä tai hyppii innoissaan heitä vasten täysin hallitsemattomasti, koiran omistaja häpeää ja pohtii, mikä on mennyt vikaan. Mikään ei ole todennäköisesti mennyt vikaan, vaan kyseessä on koiralle tyypilliset ja “normaalit” toimintatavat, joihin voi vaikuttaa. 

Vieraiden kohtaaminen maltilla on jokaisen koiranomistajan toive, mutta se ei ole niin helppo toteuttaa. Koiralla alkaa liittyä vieraiden tuloon suuria tunteita, ja nämä tunteet saattavat olla syy siihen, miksi koulutuksesta huolimatta tilanne ei edisty. Koira ei kykene keskittymään tai odottamaan eikä se pysty vastaanottamaan ohjeita kun tilanne on liian kierroksia nostattava. 

Tämä kurssi sisältää kattavan tietopaketin siitä, miten vieraiden tuloa ja kohtaamista varten voi harjoitella. Kyseessä on etäkurssi eli voit osallistua mistä päin Suomea tahansa ja täysin omassa tahdissasi!

129 €

5,0
Perustuu 1:n tarkasteluun
5 tähteä
100
100%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
1-1 of 1 review

Mitä kurssista saa? 

Kurssin myötä opit ymmärtämään, mikä koiraasi motivoi niissä tilanteissa, kun se kohtaa vieraita ja galaksit räjähtävät. Kurssi tarjoaa selkeän toimintamallin siihen, miten vieraiden tulon ja kohtaamisen voi tehdä mahdollisimman helpoksi konkreettisten ohjeiden myötä. Opit siis lukemaan koiraasi paremmin ja toisaalta auttamaan sitä tehokkaimmalla mahdollisella tavalla.

Kurssilla käsitellään näitä aiheita:

  • Mitä tehdä jos koira pelkää ihmisiä kotona tai kodin ulkopuolella?
  • Mitä tehdä jos koira vahtii ihmisiä eli haukkuu heille?
  • Miten toimitaan jos koira on yli-innokas ja hyppii ihmisiä vasten?
  • Miten koiran oloa voi helpottaa kun vieraita tulee kotiin?
  • Mitä muita asioita on syytä ottaa huomioon kouluttamisen lisäksi?

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssi sopii kaikille koiranomistajille, joiden koira (tai koirat) kiihtyvät vieraiden tullessa kotiin. Kurssi sopii sekä yli-innokkaiden koirien omistajille että vieraisiin pelokkaasti ja varauksellisesti suhtautuvien koirien omistajille. Kurssi sopii koiranpennunomistajille, aikuisten koirien omistajille sekä monikoiratalouksille. Kurssi sopii erityisesti sellaisille omistajille, joilla on kiinnostus auttaa koiraa tilanteissa rakentavalla ja kestävällä tavalla ja ymmärtää juurisyy, mistä koiran toiminta kumpuaa.

Mitä kurssi sisältää? 

Kurssi sisältää konkreettiset ohjeet selostettujen treenivideoiden muodossa siihen, miten erilaiset koirat opetetaan tervehtimään ja kohtaamaan ihmisiä. Lisäksi kurssi sisältää luennot, joilla kerrotaan, mistä tervehtimisen vaikeudessa on kyse ja miten tilannetta voi käytännön tasolla ja monipuolisesti helpottaa. 

Kouluttaja

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola, joka on työskennellyt haastavien koiraongelmien parissa vuodesta 2010 asti. Jaanan lähestymistapa ottaa aina huomioon koiran mielipiteen ja kunnioittaa sitä. Koiraa ei ole tarpeen survoa väkisin mihinkään muottiin, vaan jokainen voi koiransa kanssa elää juuri omannäköistä arkea, jossa koira saa olla sellainen kuin se on. Koiran kanssa yhteisymmärryksessä voidaan opetella vieraiden ihmisten kohtaamista, jolloin toivotusta tyylistä tulee rutiini ja tapa. 

Käytännön asioita kurssista

Saat materiaalin heti oston jälkeen käyttöösi. Materiaali jää pysyvästi käyttöön, joten voit palata siihen uudelleen ja uudelleen. 

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Galaksit räjähtää koiran kohdatessa vieraita – verkkokurssi

Koira pelkää ja on epäluuloinen vieraita ihmisiä kohtaan

Johdanto ja esittely

pieni koira kurkkaa peloissaan oven raosta

Hyviä käytäntöjä vieraiden tuloon ja ihmisten kohtaamiseen

vaalea pieni terrieri on käpertynyt pelokkaana peiton alle

Miten koiran saa rauhoittumaan kun vieraat ovat sisällä?

Koira vahtii ja haukkuu ihmisiä kotona ja kodin ulkopuolella

Bordercollie haukkuu.

Koira hyppii ihmisiä vasten