Kun koiranpentu puree -luentotallenne

On ärsyttävää ja jopa pelottavaa, kun koiranpentu puree tosissaan. Vinkkejä tilanteeseen löytyy jos jonkinlaisia, mutta ei kannata hypätä kokeilemaan kikkoja ennen kuin tietää, mistä pennun puremisessa on oikeastaan kyse. Kuuntele kokeneen eläinten käytösneuvojan perusteellinen luento aiheesta! Saat rakentavat ohjeet siitä, miten koiranpennun puremista voi ennaltaehkäistä ja miten siihen voi puuttua.

39 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin luennolta saa apua?

Luento auttaa ymmärtämään, miksi pentu puree ja mitkä tekijät puremiseen vaikuttavat. Saat myös käytännön ohjeet siitä, miten puremiseen kannattaa järkevimmin puuttua.

Kenelle luento sopii? 

Luento soveltuu kaikille koiranpennun omistajille pennun ikään ja rotuun katsomatta. Erityisesti luento on tarkoitettu sellaisille pennun omistajille, joita huolettaa koiran pureminen ja jotka haluavat toimia pennun kanssa rakentavasti.

Mitä luennolla opitaan?

Luennolla käsitellään monipuolisesti syitä siihen, mikä saa koiranpennun puremaan kiellettyjä asioita ja ihmisiä. Luennolla käydään läpi, miten koiranpentua voi estää pureskelemasta kiellettyjä tavaroita ja toisaalta, miten koiranpennun puremiseen tulisi suhtautua silloin, kun se kohdistuu ihmiseen.

Luennoitsija

Luennoitsija on eläinten käyttäytymisneuvoja Jaana Pohjola (MSc, BSc), jolla on yli kolmentoista vuoden kokemus koiraperheiden ongelmien ratkomisesta voimavaralähtöisesti ja pitkäjänteisesti.

Käytännön toteutus

Kun ostat luentotallenteen, pääset katsomaan sen eläinkoulutus.fi-sivustolta ostohetkellä luomillasi tunnuksilla. Luento pysyy käytössäsi pysyvästi, joten voit kuunnella sen useita kertoja halutessasi. Luentotallenne on katsottavissa heti oston jälkeen.

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Kun koiranpentu puree -luentotallenne