Pentukurssi verkossa

Pentukurssi, jolla pääset kolme askelta tavallista pidemmälle!

Tällä pentuverkkokurssilla ei keskitytä pelkästään perustemppujen opettamiseen, vaan paljon laajemmin tosielämän vaihtelevissa tilanteissa hyödynnettäviin taitoihin ja hyvän suhteen rakentamiseen. Opit esimerkiksi, miten koiranpennulle opetetaan kielletyt asiat eli rajat tai mitä tehdä, jos pentu puree tai saa iltavillit. “Istu” ja “maahan” käskyjen osaaminen ei silloin enää riitä…

Tämä pentukurssi varmistaa sinulle ja uudelle perheenjäsenellesi parhaan mahdollisen yhteisen alun. Saat kattavasti tietoa, rakentavan näkökulman koiran omistamiseen sekä selkeät ohjeet mutkattomaan yhteiselämään ja ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseen.

Kurssi on kokonaan verkossa eli voit osallistua joustavasti missä ja milloin tahansa. Sopii kaikille pennuille.

Verkkokurssin on koonnut kokenut, laaja-alainen ja kiitetty koira-alan asiantuntija, Jaana Pohjola.

Todella hyviä tallenteita! Selkeästi esitettynä, napakoina paketteina ja upeasti vältetty turhien täytesanojen käyttöä. Mukavaa ja helppoa kuunneltavaa! Havainnollistavat videot plussaa, erityisesti pidin siitä, miten näytettiin ns. haastava tilanne koiran autoon menemisestä.

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Pentukurssin painopisteet

• kunnioittavan suhteen rakentaminen
  • positiivinen vuorovaikutus ihmisen ja pennun välillä
  • ongelmien ennaltaehkäiseminen
  • omistajan voimavaroista huolehtiminen
  • tiedon ja ymmärryksen lisääminen koiranpennun käyttäytymisestä
  • käytännönläheisyys
  • fyysinen ja henkinen turvallisuus (sekä ihmisen että koiran)

Pentukurssin sisältö

• Peruskoulutus: Opit kouluttamaan pennullesi kaikki arjen hyödylliset perusasiat.
  • Sosiaalistaminen: Opit tärkeitä taitoja, jotka auttavat pentuasi sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja ihmisiin.
  • Ongelmanratkaisu: Saat tietoa ja työkalut yleisimpien käytösongelmien ennaltaehkäisemiseksi.
  • Yhteistyö: Opit lukemaan koiraasi ja toisaalta saamaan pennun kuuntelemaan sinua.
  • Vinkit: Saat runsaasti käytännön ohjeita, jotka auttavat sinua matkallasi tyytyväisen koiran onnelliseen omistajuuteen.

Kattava ja kokonaisvaltainen

Kurssi koostuu 28:sta selkeästä ja käytännönläheisestä luento-oppitunnista, joiden avulla saat vastaukset kysymyksiin:

• Miten valmistautua pennun tuloon?
  • Miten rakentaa hyvä suhde koiraan?
  • Miten pentu kannattaa tutustuttaa toisiin koiriin/ihmisiin/muihin eläimiin?
  • Miten pennun kanssa mennään koirakurssille?
  • Miten tehdä, jos pentu puree käsiä?
  • Mitä tehdä, jos pentu puree huonekaluja?
  • Miten pennulle opetetaan rajat eli kielletyt asiat?
  • Miten pentu opetetaan sisäsiistiksi?
  • Miten pentua kannattaa ulkoiluttaa?
  • Miten pentu opetetaan tulemaan luokse kutsuttaessa?
  • Miten pentu pestään, kynnet leikataan, turkki harjataan ja hampaat tutkitaan?
  • Miten pentu totutetaan yksinoloon?
  • Miten pentu totutetaan autossa tai muussa välineessä matkustamiseen?
  • Mitä ajanvietettä pennulle voi antaa?
  • Miten pentu opetetaan rauhoittumaan?
  • Mitä jos pentu saa iltavillit?
  • Miten toimia, jos pentu syö roskia maasta?
  • Mitä teen, jos pentu ei toimi niin kuin haluan?

Kenelle pentukurssi sopii?

Kurssi sopii uuden pennun tuloon valmistautuville ja kaikille yli 7vk ikäisten pennun omistajille. Ei pohjataitovaatimuksia!

Pentukurssin kouluttaja on pitkän linjan asiantuntija

Tämän kurssin on suunnitellut ja koonnut eläinten käyttäytymistieteen maisteri ja ongelmakoirakouluttaja Jaana Pohjola, jolla on yli 14 vuoden käytännön kokemus koiraperheiden auttamisesta.

Aloita heti tänään

Liity mukaan tiedostavien koiranomistajien joukkoon, jotka ovat löytäneet menestyksen ja ilon koiranpentujen kouluttamisessa kanssamme. Aloita matkasi kohti onnellista ja terveellistä suhdetta pentusi kanssa jo tänään!

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Pentukurssi verkossa

Johdanto ja esittely