Tyytyväinen lenkkikaveri – hihnakävely vuoropuheluksi

Ohituskurssi verkossa!

Onko koiran ulkoilutus tuskallista sinkoilua? Vetääkö koirasi hihnassa? Tempoileeko se hajujen perässä täysin ilman kontrollia? Turhautuuko koirasi jos se ei pääse tervehtimään jokaista vastaantulijaa? Vai jännittääkö koirasi lenkillä, kenties pimeää tai toisia koiria? Oletko turhautunut siihen, että kouluttajat aina neuvovat palkitsemaan koiraa nameilla kun oma koirasi ei kiinnostu niistä vähääkään?

Oletko jo kokeillut naksutinta ja todennut, että koirasi ei lenkillä halua syödä eikä sen kummemmin leikkiäkään, joten sen palkitseminen on perinteisten ohjeiden mukaan mahdotonta? Tai onko sinulla kaksi tai useampia koiria lenkitettävänä ja kurssin oppien pitäisi olla sovellettavissa myös useammalle koiralle?

Jokaisella koiralla on omat mielipiteet ja mieltymykset, jotka täytyy ottaa huomioon ja hyötykäyttöön lenkillä. Lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa ja palauttavaa, ei ikävää ja kuormittavaa. Samaan aikaan lenkkeilyn tulisi olla turvallista sekä taluttajalle että koiralle ja myös ympäristölle, ja turvallisuuteen vaikuttavat varusteet. Mikäli puntaroit, millaiset ovat sopivat koiran valjaat vai olisiko kuonopanta tai vedonestovaljaat teille sopiva ratkaisu, tämä kurssi sopii sinulle.

Koira on oman lenkkeilynsä paras asiantuntija, ja on huomattavasti helpompaa toimia koiran kanssa yhdessä tiiminä kuin koiraa vastaan. Sujuva lenkkeily edellyttää molemmilta osapuolilta kompromisseja, mutta kun yhteinen sävel löytyy, kaikki muuttuu helpommaksi. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kulkea narun päässä, vaan parasta on kun löydätte koirasi kanssa oman tyylinne!

Tyytyväinen lenkkikaveri-verkkokurssilla käydään kansantajuisesti läpi, miten voit opetella juuri sinun koirallesi toimivat ratkaisut lenkkeilyyn ja ohitustilanteisiin. Sinulla tai koirallasi ei tarvitse olla mitään pohjataitoja tai osaamista kurssille osallistuaksenne, vaan kurssin aikana opit kaiken oleellisen! Voit tehdä harjoituksia juuri silloin kun sinulle itsellesi sopii, eli materiaali jää käyttöösi pysyvästi.

Kurssilla käydään läpi lenkkeilyyn liittyvät perustaidot alkaen varusteiden valinnasta erilaisiin ohitusharjoituksiin.

KoiraVIPPI-jäsenenä saat lenkkikaveri-kurssin ilmaiseksi! Suosittelen, että hankit koiraVIPPI-jäsenyyden, koska sillä saat huimat edut, kuten ilmaisen puhelinneuvonnan, joka maanantai kysy & vastaa -zoomit tai luennot, joka viikko uutta materiaalia!

Kurssilla käydään läpi seuraavia asioita treenivideoiden, perusteellisten tekstien ja videoluentojen muodossa:

  • Millä tavalla koiraa voi palkita lenkillä, jos se ei ota herkkuja tai leiki
  • Millä tavalla katsekontakti liittyy lenkkeilyyn
  • Millaiset ovat sopivat lenkkeilyvarusteet koiralle
  • Miten ohitustilanteissa kannattaa toimia
  • Miten oman koiran saa parhaiten palautumaan jännittävien tilanteiden jälkeen
  • Miten ohitustilanteita voi harjoitella vaivattomasti
  • Miten lenkkeilystä rakennetaan vuoropuhelua jossa koirankin mielipide huomioidaan

Verkkokurssin on koonnut MSc, BSc Jaana Pohjola, joka on kehittänyt Kysytään koiralta®️ systeemin. Jaanalla on yliopistotutkinto eläinten käyttäytymisestä ja yli kymmenen vuoden kokemus haastavista koira-asiakkaista. Jokainen koira on yksilö, eikä niitä voi survoa samaan muottiin. Jokaiselle koiralle löytyy sopivat harjoitukset, joiden avulla lenkkeilystä saadaan enemmän vuoropuhelua kuin vastakkainasettelua ja taistelua.

KoiraVIPPI

 


49,00 Lisää ostoskoriin


Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.