Tyytyväinen lenkkikaveri – hihnakävely vuoropuheluksi

Vetääkö koirasi hihnassa? Tempoileeko se hajujen perässä täysin ilman kontrollia? Turhautuuko koirasi jos se ei pääse tervehtimään jokaista vastaantulijaa? Vai jännittääkö koirasi lenkillä, kenties pimeää tai toisia koiria?

Jos olet huomannut, että lenkkeilyyn liittyy haasteita, jotka eivät ratkea nakeilla tai leluilla, sinun kannattaa osallistua tälle kurssille! Jokaisella koiralla on omat mielipiteet ja mieltymykset, jotka täytyy ottaa huomioon ja hyötykäyttöön lenkillä. Lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa ja palauttavaa, ei ikävää ja kuormittavaa.

Koira on oman lenkkeilynsä paras asiantuntija, ja on huomattavasti helpompaa toimia koiran kanssa yhdessä, tiiminä kuin koiraa vastaan. Sujuva lenkkeily edellyttää molemmilta osapuolilta kompromisseja, mutta kun yhteinen sävel löytyy, kaikki muuttuu helpommaksi. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kulkea narun päässä, vaan parasta on kun löydätte koirasi kanssa oman tyylinne!

Kurssilla käydään läpi lenkkeilyyn liittyvät perustaidot alkaen varusteiden valinnasta erilaisiin ohitusharjoituksiin.

Saat kurssin käyttöösi ostamalla VIP- tai koiraVIPPI-jäsenyyden. Tällöin pääset kurssin materiaaleihin sen ajan kuin jäsenyytesi on voimassa.


49,00 Lisää ostoskoriin


Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.