Tyytyväinen lenkkikaveri – hihnakävely vuoropuheluksi

Vetääkö koirasi hihnassa? Tempoileeko se hajujen perässä täysin ilman kontrollia? Turhautuuko koirasi jos se ei pääse tervehtimään jokaista vastaantulijaa? Vai jännittääkö koirasi lenkillä, kenties pimeää tai toisia koiria?

Jos olet huomannut, että lenkkeilyyn liittyy haasteita, jotka eivät ratkea nakeilla tai leluilla, sinun kannattaa osallistua tälle kurssille! Jokaisella koiralla on omat mielipiteet ja mieltymykset, jotka täytyy ottaa huomioon ja hyötykäyttöön lenkillä. Lenkkeilyn pitäisi olla hauskaa ja palauttavaa, ei ikävää ja kuormittavaa.

Koira on oman lenkkeilynsä paras asiantuntija, ja on huomattavasti helpompaa toimia koiran kanssa yhdessä, tiiminä kuin koiraa vastaan. Sujuva lenkkeily edellyttää molemmilta osapuolilta kompromisseja, mutta kun yhteinen sävel löytyy, kaikki muuttuu helpommaksi. Ei ole yhtä oikeaa tapaa kulkea narun päässä, vaan parasta on kun löydätte koirasi kanssa oman tyylinne!

Kurssilla käydään läpi lenkkeilyyn liittyvät perustaidot alkaen varusteiden valinnasta erilaisiin ohitusharjoituksiin. Kurssin harjoitukset saat viikottain sähköpostiisi ja voit kysyä lisää sähköpostilla. Harjoitukset on videoitu ja selitetty niin, että jokainen pystyy niiden avulla treenaamaan. Lisäksi laajempia kysymyksiä avataan podcastien muodossa.

Kurssin kesto on kahdeksan viikkoa, ja se ei edellytä pohjataitoja. Kurssilla ei tarvitse käyttää nameja tai leikkiä palkkiona, jos koira ei niistä kiinnostu, vaan jokainen saa käyttää juuri niitä palkkioita, jotka omalle koiralle sopivat.

Kuuntele tästä kurssin esittely!

Kurssin aikataulu:

  • 19.8. Kontakti ja palkkamerkit
  • 26.8. zoom-live klo 19
  • 2.9. Tukitaidot
  • 16.9. Ohitukset
  • 23.9. zoom-live klo 19
  • 30.9. Ohitukset

Saat harjoitukset sähköpostiisi kahden viikon välein; harjoitukset sopivat jokaiselle ja voit poimia itsellesi parhaat. Lisäksi viikoilla käydään läpi lenkkeilyyn liittyviä yleisiä asioita podcastien muodossa. Tällaisia asioita ovat koiran havainnointi ja harjoittelun rytmittäminen, ohitustilanteiden analysointi ja oman hihnapolitiikan rakentaminen oman koiran kanssa yhdessä.

Osta verkkokurssi

Osta verkkokurssi täältä