Reaktiivinen koira -verkkokurssi

Reaktiivisuus tarkoittaa sitä, että koira reagoi uhkaan aktiivisesti. Ongelma ei kuitenkaan ole se, että koira reagoi, vaan se, että koira kokee uhkaa.

Vaikka reaktiivinen koira mielletään usein haastavaksi kouluttaa juurikin voimakkaiden reaktioidensa takia, on asiaa mahdollista lähestyä porautumalla reaktiivisuuden taustalla vaikuttaviin asioihin!

Tältä kurssilta saat tuhdin tietopaketin reaktiivisuudesta, sen taustatekijöistä ja helpottamisesta. Kattavan taustoituksen lisäksi saat myös suoria käytännön ohjeita ja harjoitteita reaktiivisen koiran kanssa elämiseen ja kouluttamiseen. 

Oletko kyllästynyt yksittäisiin ja erillisiin pikkukikkoihin reaktiivisen koirasi kanssa? Tältä kurssilta saat kokonaisvaltaisen ymmärryksen ja selkeät toimintamallit reaktiivisen koirasi auttamiseen. Tämän kurssin käytyäsi yhteiselo reaktiivisen koirasi kanssa on vähemmän reaktiivista ja enemmän sujuvaa.

Kurssin on koonnut eläinten käytösneuvoja ja ainutlaatuisen Kysytään koiralta®️ -metodin kehittäjä Jaana Pohjola. Tämä kurssi on erinomainen sinulle, jos haluat ymmärtää asioita mahdollisimman kokonaisvaltaisesti ja löytää pikaratkaisujen sijaan pitkäkestoista muutosta elämääsi reaktiivisen koiran kanssa.

49 €

Kurssin teemat:

  • Reaktiivisen koiran ymmärtäminen
  • Koiran hyvinvointikokonaisuus
  • Ohitusharjoittelu ja hihnakäytös reaktiivisen koiran kanssa
  • Konktaktin vahvistaminen reaktiivisen koiran kanssa
  • Tunnista koiran pelko -luento
  • Reaktiivisuuden taustatekijät -luento
  • Koiran palautuminen ja virikkeet -luento
  • Kolme treenivideota reaktiiviselle koiralle

Kenelle kurssi sopii? 

Kurssi sopii sellaisille reaktiivisen koiran omistajille, joita kiinnostaa koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ymmärrys syistä käyttäytymisen taustalla. Kurssin kautta opit soveltamaan ymmärrystä juuri omalle koirallesi sopivilla tavoilla!

Mitä opit kurssilla?

Kurssilla käydään läpi koiran reaktiivisuutta monelta eri kantilta; mitä reaktiivisuus on, miten se ilmenee ja mitkä tekijät vaikuttavat taustalla. Lisäksi käydään läpi, miten reaktiivisen koiran kanssa kannattaa harjoitella koirakohtaamisia. Opit hyvinoinnista kokonaisuutena, peloista, palautumisesta, virikkeistä sekä muista asioista, jotka helpottavat reaktiivisen koiran elämää ja samalla omaasi.

Kurssin kouluttaja

Kurssin kouluttaja on eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola (MSc). Jaana lähestyy reaktiivisen koiran elämää paljon laajemmin kuin vain kouluttamisen näkökulmasta. Hän katsoo asioita niin tieteellisen taustaymmärryksen kuin myös pitkän käytännöntyönsä tuoman kokemuksen kautta – syyllistämättä ja uusin ideoin! Jaana on kouluttanut sekä koirankouluttajia että reaktiivisten koirien omistajia kokonaisvaltaisella otteella jo vuodesta 2010.

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan taustatuki

Saat verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit alkaa suorittaa sitä omassa tahdissasi. Jos tarvitset lisäapua, voit kysyä neuvoa kouluttajalta kurssin whatsapp-ryhmässä.

Käytännönasioita kurssista

Voit suorittaa kurssin itsenäisesti kuuntelemalla luentotallenteet ja katsomalla kurssin videot. Kurssin materiaalit ovat eläinkoulutus.fi-sivustolla heti oston jälkeen katsottavissa. Materiaali jää pysyvästi käyttöösi – pääset katsomaan sitä tunnuksilla, jotka oston yhteydessä itsellesi luot. Kurssin suorittamiseen tarvitaan vain nettiyhteys. Materiaalit ovat videomuodossa.

Miksi tulla Jaanan oppiin?