Demonikohtaukset hallintaan -verkkokurssi

Kun nuori koira alkaa lenkillä hyppiä taluttajaa vasten, purra hihnaa ja roikkua lahkeissa ja takinhihoissa, on kyseessä hyvin todennäköisesti demonikohtaus. Demonikohtaukset hallintaan -kurssilla käydään läpi syitä kohtausten taustalla sekä annetaan konkreettisia toimintamalleja, joilla kohtauksia voi helpottaa. Kurssi auttaa ymmärtämään koiran näkökulmaa ja puuttumaan kohtauksiin jo ennakolta.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii lenkillä riekkuville koirille rotuun ja kokoon katsomatta. Kurssi on suunniteltu erityisesti nuorille ja teini-ikäisille koirille.

Kurssi on suunniteltu erityisesti koirille, joilla on ongelmia toisten koirien kohtaamisissa tai jotka kiihtyvät lenkin aikana syystä tai toisesta, hyppivät ulkoiluttajaa päin, purevat hihnaa tai roikkuvat lahkeensuissa. Mitään pohjataitovaatimuksia kurssilla ei ole.

Kurssi on suunnattu erityisesti sellaisille koiranomistajille, joita kiinnostaa ymmärtää koiran toimintaa syvällisesti ja toimia koiraa kohtaan ystävällisellä otteella.

Mitä opit kurssilla?

Kurssilla käydään läpi koiran demonikohtauksia ja niiden taustasyitä monelta kannalta:

  • Mistä demonikohtaukset johtuvat?
  • Miten niihin voi vaikuttaa?
  • Miten palautuminen ja lepo liittyvät demonikohtauksiin?
  • Mitä koiran kanssa voi harjoitella, jotta demonikohtauksia ei tulisi?
  • Mitä demonikohtauksen aikana voi tehdä?

Kurssi sisältää kattavan pohjustuksen, kolme luentoa ja kaksi käytännön harjoitusvideota: 

  • Luento 1: Koiran palkitseminen ja palautuminen lenkillä.
  • Luento 2: Demonikohtaukset ja niiden hoito.
  • Luento 3: Koiran lepo ja palautuminen.
  • Treenivideo 1: Kolme kontaktiharjoitusta.
  • Treenivideo 2: Vinkit lenkillä riehumiseen.

Kurssin kouluttaja

Kurssimateriaalin on tehnyt koirien käytösneuvoja ja -kouluttaja Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan koulutustausta on harvinaisen monipuolinen. Hän on opiskellut Portsmouthin yliopistossa soveltavaa eläinten käyttäytymistiedettä, eläintenkouluttajaksi, ammatilliseksi opettajaksi ja voimavarakeskeiseksi valmentajaksi. Vankan teoriataustan päälle Jaana on ehtinyt soveltaa osaamistaan asiakastyössä jo pitkään – yli 12 vuoden ajan. Jaana kouluttaa lemmikinomistajien lisäksi myös eläinalan ammattilaisia.

Verkkokurssi, johon kuuluu kouluttajan tuki

Saat verkkokurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit alkaa suorittaa sitä omassa tahdissasi. Jos tarvitset lisäapua, voit kysyä neuvoa kouluttajalta kurssin whatsapp-ryhmässä (saat ilmottautumislinkin ryhmään oston yhteydessä). 

Käytännönasioita kurssista

Kurssin materiaalit ovat katsottavissa tämän saman sivun lopussa heti oston jälkeen. Materiaali jää käyttöösi pysyvästi. Et tarvitse erityisiä välineitä tai tarvikkeita kurssille osallistuaksesi.

39,00 Lisää ostoskoriin

Kirjaudu sisään nähdäksesi piilotetun sisällön.

Eikö sinulla ole tunnuksia? Osta verkkokurssi nähdäksesi piilotetun sisällön.