Toukokuun ale! Kaikki kurssit -10% koodilla KEVAT10 - hyödynnä tarjous!

Hihnakäytöksen perusteet

Hihnakäytöksen perusteet -verkkokurssilta saat selkeät toimintaohjeet siitä, mitä sinun täytyy tehdä, jotta koirasi osaisi kulkea hihnassa. Loistava peruskurssi jokaiselle koiranomistajalle, jota kiinnostaa rakentaa hyvää suhdetta ja toimivaa hihnakäytöstä koiransa kanssa!

Opit ymmärtämään käytännön tasolla lenkkeilyn monimutkaisuutta ja koulutettavien asioiden kirjoa – mistä aloittaa ja miten koulutus vaihe vaiheelta toteutetaan.

 • Opit hihnakäytöksen perusteet
 • Pääset hahmottamaan, minkälaista käytöstä konkreettisesti edes koiraltasi lenkillä toivot
 • Opit purkamaan toiveesi osiin ja saat selkeän listan koirallesi opetettavista asioista
 • Sinun ei enää tarvitse käyttää aikaa irrallisiin neuvoihin ja eri näkemyksiin koirastasi
 • Ymmärrä ja sovella oppimaasi juuri sinun koirallesi sopivalla tavalla
 • Vältät virheet hihnakäytöksen harjoittelussa ja säästät aikaa
 • Ota käyttöön ammattilaisen parhaat vinkit jo tänään!

Tämän verkkokurssin on koonnut eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola. Jaana on kouluttanut hihnakäytöstä liki 15 vuotta ja koonnut tälle kurssille kaikki timanttisimmat oppinsa.

Tämä hihnakäytöskurssi perustuu filosofiaan, jossa koirankin mielipiteillä on merkitys ja koiran ääntä halutaan lenkeillä kuulla – parhaan lopputuloksen saamiseksi sekä sinun että koirasi kannalta.

Jos haluat opettaa koirasi parhaaksi lenkkikaveriksesi ja toimia niin, ettei hihnassa vetämistä tai remmirähinää synny, tämä kurssi on sinua varten!

99 €

0,0
Perustuu 0 arvosteluihin
5 tähteä
0%
4 tähteä
0%
3 tähteä
0%
2 tähteä
0%
1 tähti
0%
0 of 0 arvostelua

Pahoittelemme, ei arvosteluja, jotka vastaavat nykyisiä valintojasi

Mihin ongelmiin kurssista saa apua?

Haluat, että koirasi kanssa voi mennä kaikkiin paikkoihin ja voit luottaa siihen, että koirasi osaa toimia oikein? Haluat, että koirasi olisi kontaktissa sinuun eikä kaikkialle muualle?

Kurssi tarjoaa keinot hihnakäytöksen harjoitteluun silloin, kun mitään erityistä ongelmaa ei vielä ole tai kun haluat perusteellisesti ymmärtää mistä on kyse ennen kuin alat koiraa kouluttaa. Kurssilla käydään läpi lenkkeilyä yleisesti, sen haasteita ja millä keinoilla voimme vaikuttaa lenkin sujuvuuteen ennen varsinaisia koulutustoimia. Lisäksi kurssi antaa selkeät ja konkreettiset ohjeet, mitä koiralle kannattaa opettaa ja miten.

Kun opit hihnakäytöksen perusteet, sinun ei tarvitse enää:

 • Epäillä omia taitojasi tai kokea riittämättömyyttä koirasi suhteen
 • Ajelehtia ja hakea tiedonmuruja sieltä täältä
 • Mennä taas uudelle ja uudelle kouluttajalle, jolta haet ihmeratkaisua

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi on suunniteltu säästämään kallista aikaasi – kun mietit kerran itse, miten haluat koirasi lenkillä toimivan ja millainen persoona koirasi on, löydät tältä kurssilta harjoitteet, joiden jälkeen et enää tarvitse uusia näkemyksiä eri kouluttajilta tai erilaisia periaatteita eri kursseilta.

Kurssi sopii erityisen hyvin koiranpentujen omistajille ja rescue-koirien omistajille, jotka aloittavat hihnakouluttamisen ihan alusta. Kurssi sopii ylipäätään perusoppaaksi kaikille koiranomistajille, jotka ovat hukassa perusteiden kanssa tai hukkuvat vinkkien silppuun ja haluavat kokonaisvaltaista näkemystä hihnaulkoiluun.

Jos sinulla on ongelmia hihnalenkkeilyn kanssa, esimerkiksi Eroon remmirähinästä -verkkokurssista saat täsmäapua.

Tämä kurssi sopii sinulle, jos tunnistat itsesi näistä:

 • Et tiedä mistä lähteä liikkeelle uuden koiran hihnakäytöksen opettamisen kanssa
 • Et ole varma, miten koiraa kannattaisi ulkoiluttaa ja hihnakäytöstä opettaa
 • Luet sieltä täältä hihnakäytöksen opettamisesta ja huomaat, miten paljon siihen liittyy sääntöjä, joita et pysty, jaksa tai muista noudattaa
 • Näet somessa tai kurssilla koiran, joka tekee mitä tahansa namien eteen ja mietit, että oma koirasi ei todellakaan ajattele syömistä lenkillä

Mitä opit kurssilla?

Verkkokurssi koostuu useista videoista, jossa käydään selkeän kysymyksen ja vastauksen muodossa läpi yleisiä asioita ja ongelmakohtia koiran hihnalenkkeilyyn liittyen.

Kurssilla käsitellään esimerkiksi näitä asioita:

 • Sopivat säännöt, varusteet ja käytännönasiat lenkillä
 • Vetämisen estäminen
 • Toisten koirien tervehtiminen ja ohittaminen
 • Koira ei kuuntele lenkillä
 • Miten lenkittää koiraa, joka ei vielä osaa kulkea kivasti hihnassa?
 • Miten saada lenkkeilystä mahdollisimman mielekästä?

Koirakouluissa keskitytään opettelemaan temppuja ja taitoja, jotka jäävät helposti irrallisiksi eikä niitä voi välttämättä heti soveltaa lenkille. Somesta löytyy yksittäisiä vinkkejä, joita voi kokeilla, mutta jotka jäävät helposti hyvin etäisiksi ja lyhytaikaisiksi, kun selkeää filosofiaa ja perustaa ei ole. Hihnakäytöksen harjoitteluun sopiikin erinomaisesti tämä verkkokurssi, jonka lyhyisiin ja selkeisiin videoihin voit palata uudestaan ja uudestaan.

Lisää kurssi ostoskoriin tästä!

Kurssin kouluttaja

Kurssin on koonnut eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola, joka on perehtynyt erityisesti hihnakoulutuksen haasteisiin jo vuodesta 2010 lähtien. Jaana on kokeillut monia perinteisiä metodeja oman koirauransa aikana, kuten “vetämällä ei edetä” -politiikkaa, suunnan vaihtamista, koiran kieltämistä, ei-toivotun käytöksen huomiotta jättämistä, jatkuvaa namittamista, temppujen avulla harhauttamista… ja todennut että lenkkeilyssä on kyse paljon isommasta asiasta kuin yksittäisistä tee näin -vinkeistä.

Tuhansien asiakkaiden myötä hänelle on kertynyt sekä vahva näkemys että kokemus erilaisista hihnakäytöksen ongelmista ja niiden taustalla vaikuttavista syistä. Sen sijaan, että toteutetaan vähän sitä sun tätä, kannattaa valita ja miettiä omat periaatteet ja toimia niiden mukaan.

Miksi kannattaa napata tämä kurssi?

Sen sijaan, että hakisit jatkuvasti uusia kikkoja ja näkemyksiä lenkkeilyn opettamiseen yksittäisistä tiedonjyvistä, voit pysähtyä tähän kurssiin.

 • Harjoitukset on vuosien kokemuksella mietitty ja ne vievät vain pari minuuttia päivästäsi
 • Sinun ei tarvitse yrittää lenkillä välttää vetämistä ja pysähdellä, vaan voit ilman syyllisyyttä nauttia menosta ja pitää treenit erikseen
 • Voit nauttia elämästäsi koirasi kanssa ja harjoitella silloin kun huvittaa – sinun ei tarvitse ankeuttaa lenkkejä ja kokea jatkuvia pettymyksiä koiraasi kohtaan
 • Voit käydä koirakouluissa ja tuunata sieltä saadut harjoitukset omalle koirallesi sopiviksi
 • Kurssi on käytössäsi vuoden ajan ostohetkestä alkaen ja kurssin sisältö päivittyy jatkuvasti osallistujien kysymysten myötä – saat siis varmasti myös omaan kysymykseesi vastauksen!

Koulutuksiesi ja materiaaliesi myötä osaan kuunnella koiriani entistä kattavammin ja vastata niiden tarpeisiin paremmin. Mietin paljon aitoon motivaatioon perustuvia palkitsemistapoja nykyään ja elämämme on paljon rennompaa kun en suhtaudu koirien “koiramaisuuksiin” omana koulutuksellisena epäonnistumisenani. Sinun kauttasi olen löytänyt itselleni sopivan tavan kouluttaa ja elää koirieni kanssa. Kiitos paljon tästä kaikesta!

Miksi tulla Jaanan oppiin?

Hihnakäytöksen perusteet

Esittely ja johdanto

Kysymyksiä ja vastauksia hihnakäytöksen harjoittelusta