Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira varausmaksu – pitkä kurssi tammikuussa!

Tyytyväinen reaktiivinen harrastuskoira

Onko sinulla koira, joka ei sovi harrastuskoiran muottiin? Tuntuuko siltä, ettet oikein voi sen kanssa mennä mihinkään? Tule mukaan ihka ensimmäiselle reaktiivisille koirille suunnatulle pitkälle kurssille!

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.

Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva! Kurssi on suunnattu tiedostaville harrastajille, joilla on ns. Reaktiivinen koira ja joita kiinnostaa koiran hyvinvointi laajasti.

Kurssi sisältää seitsemän kolmen tunnin luentoa tiistai-iltaisin 17.30-20.30 sekä lauantaisin käytännön treenit pareittain klo 10-14. Luennot tallennetaan ja pääset kuuntelemaan ne milloin itse haluat, jos et pääse paikalle. Käytännön treenit pidetään 2 tuntia/neljä koiraa, jolloin jokainen koirakko saa noin 50 minuuttia treeniaikaa kahdessa osassa. Toisten treenejä saa jäädä seuraamaan ja treeneist kuvataan pätkiä kurssin ryhmään. Pienryhmät ja aikataulut sovitaan kurssin alussa. Kurssi on elokuusta helmikuuhun kestävä prosessi, jossa verkkoluentojen ja lähiopetuspäivien välillä on aikaa harjoitella ja omaksua asioita.

  1. Lajityypillinen käyttäytyminen, lepo ja kuormitus: luento 17.1. ja käytännön treenit 21.1.
  2. Palautuminen & virikkeet: luento 14.2. ja käytännön treenit 18.2.
  3. Tunnetilat, itsehillintä ja motivaatio: luento 28.2. ja käytännön treenit 4.3.
  4. Omaehtoinen käsittely ja luoksepäästävyys: luento 28.3. ja käytännön treenit 1.4.
  5. Harrastuskoiran tukitaidot, tauot ja siirtymät: luento 25.4. ja käytännön treenit 29.4.
  6. Koirahäiriöt ja ohitukset: luento 23.5. ja käytännön treenit 27.5
  7. Vireenhallinta ja valinnanvapaus: luento 13.6. ja käytännön treenit 17.6.

Mukaan mahtuu kahdeksan koirakkoa

Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki!

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan opetuksessa tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Kurssin hinta on 644 € (alv 24), voit varata paikkasi maksamalla ensimmäisen erän. Seuraavat maksut laskutetaan erissä kun kurssi alkaa.

VIP-jäsenen hinta on 595 €

92,00 

Varasto loppu

Paytrail-maksutavat