Verkkokurssit

Verkkokursseillani pääset opettelemaan ja treenaamaan asioita itsenäisesti laajojen materiaalien avulla!

Toteutan verkkokursseja yhteistyössä kumppaneideni kanssa, koska en itse ole esimerkiksi lajiharrastamisen asiantuntija. Kumppanit ja yhteistyön tekeminen on mielestäni tärkeää, koska sillä tavalla oppii itsekin koko ajan uutta.

Kaikilla tämän sivuston verkkokursseilla voit luottaa siihen, että kursseilla toteutuu omat tärkeät arvoni:

– omaehtoisuus
– hallinnan tunne
– aito motivaatio
– valinnan vapaus

Kursseilla pyritään mahdollisimman kokonaisvaltaiseen otteeseen, jotta eläimen hyvinvointi nousisi tärkeimmäksi seikaksi – siksihän eläinten kanssa harrastetaan, jotta molemmilla osapuolilla olisi hauskaa yhdessä.

Verkkokurssit eivät edellytä mitään pohjataitoja, vaan olet tervetullut kursseille niillä taidoilla, joita sinulla on. Kursseihin liittyy usein facebook-ryhmä, jossa saat tukea ja pääset juttelemaan muiden kurssilaisten kanssa.

Alkavia kursseja

Tyytyväinen potilas – verkkokurssi alkaa 4.10.

Onko koirallasi ikävä asenne eläinlääkäriä kohtaan? Haluaisitko itse olla rennompi klinikalla? Jännittääkö koirasi tutkimustilanteissa? Haluaisitko osata olla paremmin koirasi tukena? Eikö kissasi halua mennä kuljetuskoppaan? Onko koirasi punnitseminen aina yhtä hankalaa eläinlääkärikäynnillä?

Tällä verkkokurssilla saatte eväitä helpompaan eläinlääkärikäyntiin.

Helpompaa kynsienhoitoa

Onko koirallasi ikävä asenne kynsien leikkaamista kohtaan? Tai haluaisitko ehkä kokeilla mitä koira tykkää hiomakoneesta? Haluatko opettaa koirallesi kynsienhoidon niin, että se haluaa itse tulla toimenpiteeseen ja samalla kehittää suhdettanne?

Tällä kurssilla saat opastuksen koiralle omaehtoiseen kynsienhoitoon alusta alkaen aina kynsien leikkaamiseen asti.

Tyytyväinen lenkkikaveri – hihnakävely vuoropuheluksi

Vetääkö koirasi hihnassa? Tempoileeko se hajujen perässä täysin ilman kontrollia? Turhautuuko koirasi jos se ei pääse tervehtimään jokaista vastaantulijaa? Vai jännittääkö koirasi lenkillä, kenties pimeää tai toisia koiria?

Jos olet huomannut, että lenkkeilyyn liittyy haasteita, jotka eivät ratkea nakeilla tai leluilla, sinun kannattaa osallistua tälle kurssille!

Tyytyväinen jälkikoira 1: ilmaisu, motivaatio ja jäljen pohjataidot

Haluatko rakentaa mahdollisimman hyvät pohjat omalle jälkikoirallesi?

Mietitkö, miten koiran voisi opettaa jäljestämään? Tai oletko joskus jo aloittanut jälkiharrastuksen, mutta se on tyssännyt työlääseen namien kylvämiseen pellolla tai metsässä kyykkien? Ehkä nakinpalat maistuivat paremmin muurahaisille ja ketuille kuin sinun koirallesi? Tai ehkä oletkin harrastaja, mutta roikut tuskaisena painona liinan päässä, kun jälkikoirasi kaahottaa yli esineistä tai kepeistä? Tai ajattelet, etteivät jälkihommat ole ajankohtaisia nyt, kun on talvi?

Tyytyväinen nenätyöläinen

Hajuaistin käyttö on koiralle luontaista toimintaa: hajuaisti on koiralle kuin näköaisti ihmiselle. Hajujen etsiminen on useimpien koirien mielestä mukavaa puuhaa, ja ihmiset nauttivat koiran työskentelyn seuraamisesta, ja molemmille mielekäs yhteinen puuha myös kehittää koiran ja ohjaajan suhdetta.

Nenätyöläisen etsintäkurssi

Osaako koirasi tunnistaa hajun, ja haluaisit jatkaa harrastusta purkkiradan ulkopuolella? Haluaisitko että koirasi oppisi luotettavan ilmaisun? Haluaisitko että se osaisi etsiä piiloa systemaattisesti erilaisissa olosuhteissa?

Kurssi on kattava paketti koiralähtöiseen etsintäharrastukseen, olipa etsittävä haju mikä tahansa. Kurssin sisältö ei rajoitu pelkästään tekniikkaan, vaan mukana on kokemuksen kautta opittuja pohdiskeluja esimerkiksi ilmaisun ongelmista, valeimaisuista sekä luotettavuudesta ja motivaatiosta.

Nosework-valmennus 23 viikkoa! Valmennus alkaa 2022

Ovatko tähtäimessäsi nosework-kokeet? Vai kisaatko jo ja kaipaisit vaihtelua ja tavoitteellisuutta harjoitteluusi? Haluaisitko harjoitella enemmän koemaisia suorituksia ja toisaalta saada täsmätreenejä esimerkiksi etsintänopeuteen?

Nosework-kokeen etsintätehtävissä tavoitteena ovat tehokkaat ja nopeat etsintäsuoritukset! Koiran näkökulmasta innokas etsintä tarkoittaa korkeaa motivaatiota. Jotta koira pystyisi parhaaseen mahdolliseen suoritukseen, sen pitäisi olla rento ja nauttia etsinnästä.

Tyytyväinen koiratanssija

Koiratanssi on laji, joka sopii jokaiselle koiralle ja ohjaajalle. Koiratanssissa yhdistyvät tottelevaisuus, musiikki ja koirakon yhteistyö sujuvaksi kokonaisuudeksi. Koiratanssi on myös hauska harrastus, jossa pääset haastamaan omia koulutustaitojasi ja tarjoamaan koiralle aivopähkinän purtavaksi. Tämän lajin parissa eivät harjoitteluideat lopu kesken!

Tule mukaan kehittävään valmennukseen!

Kysytään koiralta – aito motivaatio ja palkitseminen

Kaikki koiranomistajat harrastavat palkitsemista ja palkitseminen on paras tapa aloittaa yhteistyö.

Koetko, että koirallesi on vaikea keksiä palkkioita? Vai onko ongelma ehkä liika kiihtymys jostain tietystä palkkiosta? Haluaisitko löytää koirasi aidon motivaation joko kotona tai harrastuksessa? Haluaisitko oppia kysymään koiraltasi, mikä sitä eniten motivoi ja kiinnostaa?

Tällä kurssilla keskitytään pelkästään olennaiseen, eli koiran palkitsemiseen.

 

Itsenäisesti harjoiteltavia kursseja

Tyytyväinen koiranpentu

Lämpimät onnittelut uudesta karvaisesta perheenjäsenestä!

Olemme suunnitelleet tämän pentukurssin niin, että se vastaa yleisimpiin pennun omistajien kysymyksiin. Kurssilta saat tukea ja lähestymistapoja arjen tilanteisiin pentusi kanssa.

Pentukurssin sisältö jakautuu kahteen osaan. Ensimmäisessä osassa keskitytään pikkupennun kotiutumiseen, sosiaalistamiseen ja suhteen rakentamiseen sekä ympäritön että omien perheenjäsenten kanssa. Käymme myös läpi, miten pentu kannattaa totuttaa perheen muihin koiriin tai muihin eläimiin.

Yhteistyökurssi: perustaitoja elämään ja harrastuksiin

Tämä on ainutlaatuinen yhteistyössä toteutettu kurssi, jonka koostamisessa ovat olleet mukana ammattikouluttajat ympäri Suomen. Kurssilla käydään läpi moderneja ja mielenkiintoisia tapoja kehittää oman koiran perustaitoja arjen elämässä ja harrastuksissa. Mukana on myös paljon vinkkejä koiran virikkeistämiseen ja hyvinvointiin!